Er konsult

Er konsult

Svenstedts Installationsledning AB

Oscar heter jag och jag äger och driver Svenstedts Installationsledning AB. En teknisk konsultverksamhet i form av installationsledning, projektering, besiktning och CE-märkning inom bygg- och fastighetsbranschen. Med över 15 års erfarenhet från branschen besitter jag en bred installationsteknisk kompetens och erfarenhet.

Fördelen med att anlita mig som konsult till ert uppdrag är att jag erbjuder ett personligt stöd och engagemang som ger trygghet åt organisation när det kommer till projekt- och installationsledning. Tjänsterna som vi erbjuder inom installationsledning anpassas självklart efter storleken och komplexiteten av ditt projekt. Vi åtar oss uppdrag som omfattar byggnadens alla installationstekniska system, det kan röra sig från mindre ombyggnationer till stora komplexa nyproduktioner.

Här kan du läsa mer om mina tjänster som jag erbjuder:

Image

Om Svenstedts

Svenstedts Installationsledning AB drivs sedan den 1 Oktober 2020 av Oscar Svenstedt. Med 15 års erfarenhet från branschen besitter Oscar en bred installationsteknisk kompetens och erfarenhet. Läs mer..

Meny

Kontakt

Svenstedts Installationsledning AB
Älgstigen 59, 591 74 Borensberg

+46(0)70-791 99 70
oscar@svenstedts.se