Om Svenstedts

Mitt namn är Oscar Svenstedt och jag äger och driver Svenstedts Installationsledning AB sedan den 1 Oktober 2020. Företaget har som mål att bedriva teknisk konsultverksamhet i form av installationsledning, projektering, besiktning och CE-märkning inom bygg- och fastighetsbranschen. Med över 15 års erfarenhet från branschen besitter jag en bred installationsteknisk kompetens och erfarenhet.

Min idé med konsultbolaget är att kunna erbjuda kunder inom den offentliga och privata sektorn ett personligt stöd och ett engagemang som ger trygghet åt er organisation när det kommer till projekt- och installationsledning.

Svenstedts erbjuder en mängd tjänster inom installationsledning som så klart anpassas efter projektets storlek och komplexitet. Vi åtar oss uppdrag som omfattar byggnadens alla installationstekniska system, det kan röra sig från mindre ombyggnationer till stora komplexa nyproduktioner.

Vårt mål är att göra det enklare för dig som byggherre eller byggentreprenör att få kontroll samt en helhetssyn över byggnadens alla installationstekniska system under projektets alla byggskeden. Det kan vara alltifrån första skissen till en färdig produkt. Ni får en funktion och kompetens som de stora konsult- och byggbolagen har, men i ett mindre paketerad och personligt format som passar just er.

Image

har ni behov av samordning?

Personligt

Långvariga och goda relationer

Engagemang

Kvalité i stort och smått

Trygghet

Pålitlighet och kompetens

Image

Om Svenstedts

Svenstedts Installationsledning AB drivs sedan den 1 Oktober 2020 av Oscar Svenstedt. Med 15 års erfarenhet från branschen besitter Oscar en bred installationsteknisk kompetens och erfarenhet. Läs mer..

Meny

Kontakt

Svenstedts Installationsledning AB
Älgstigen 59, 591 74 Borensberg

+46(0)70-791 99 70
oscar@svenstedts.se