Av RISE certifierad besiktningsman inom VVS och ventilation

Entreprenadbesiktning

Som oberoende besiktningsman och Certifierad enligt RISE och SBR ökar er trygghet att ni får rätt kompetens, när ni anlitar oss som besiktningsman till era projekt. Vi utför självklart entreprenadbesiktningar i hela sverige, stora som små.

Vår huvuduppgift som entreprenadbesiktningsman är att kontrollerar det utförda eller pågående arbete uppfyller kraven enligt entreprenadkontrakt och aktuella svenska byggregler.

För att säkerställa den kvalitén på ett utfört arbete krävs en juridisk och teknisk utförd entreprenadbesiktning enligt AB04/ABT06.

Som huvudbesiktningsman hjälper vi er med upphandling och samordning av biträdande besiktningsmän inom respektive specialområden och skapar en besiktningsgrupp som är lämplig för ert projektet.

Medlemskap i SBRs expertgrupp ger oss tillgång till gruppens nätverk, expertrådgivning men även löpande information om branschen och nya regler. Vi arbetar uteslutet med SBRs mallar som finns framtagna.

Image
Image
Vi arbetar med:

●  Förbesiktning (FB)
●  Slutbesiktning (SB)
●  Kompletterande slutbesiktning (KSB)
●  Garantibesiktning (GB)
●  Särskild besiktning (SÄB)
●  Efterbesiktning (EB)
●  Överbesiktning (ÖB)

Image

Behöver ni en certifierad besiktningsman?

Personligt

Långvariga och goda relationer

Engagemang

Kvalité i stort och smått

Trygghet

Pålitlighet och kompetens

Image

Om Svenstedts

Svenstedts Installationsledning AB drivs sedan den 1 Oktober 2020 av Oscar Svenstedt. Med 15 års erfarenhet från branschen besitter Oscar en bred installationsteknisk kompetens och erfarenhet. Läs mer..

Meny

Kontakt

Svenstedts Installationsledning AB
Älgstigen 59, 591 74 Borensberg

+46(0)70-791 99 70
oscar@svenstedts.se